Am făcut upgrade de hardware și actualizare software

Happy 1 mai!

Azi am făcut operațiunile de actualizare software și upgrade de hardware pe serverul fizic unde rulează Katapulta.

Actualizările de software le facem regulat pe măsură ce ele sunt disponibile. În acest fel ne asigurăm că atât serverul nostru cât și datele magazinelor Katapulta nu sunt vulnerabile la atacurile care exploatează vulnerabilități ale sistemelor care rulează software neactualizat.

Astfel, proprietarii magazinelor Katapulta se pot concentra asupra afacerii lor și nu sunt nevoiți să își piardă timp cu aceste operațiuni tehnice absolut necesare.

Upgrade de hardware

De asemenea, am făcut și un upgrade al serverului fizic. Acum avem un procesor mai puternic special pentru server (Intel Xeon E5-2680 v2 @ 2.80GHz), dublu memorie RAM și SSD în loc de HDD. Actuala configurație este mult mai performantă decât predecesoara. Boost-ul de performanță vine în principal de la SSD (Solid State Drive), hard disk-ul fiind cea mai înceată componentă a unui calculator.

Magazinul tău Katapulta foloseste infrastructură premium.

Serverul Katapulta este găzduit cloud-ul Linode.com, în datacenter-ul din Londra. Folosim serviciile de găzduire hosting Linode din 2009 și e de departe preferata noastră vs alți provideri de hosting pe care îi folosim în prezent.

Ne bucurăm că putem să oferim acest upgrade și în același timp să păstrăm serviciul de bază gratuit și stress free! 🙂