Cum poți să accepți plăți prin credit card în magazinul tău Katapulta?

Ți-ai făcut magazin Katapulta și acum vrei să oferi clienților tăi posibilitatea de a plăti online prin credit card. Clienții tăi vor putea achiziționa ușor și sigur produsele tale, iar tu vei încasa banii înainte să trimiți produsele.

Katapulta oferă această facilitate gratuit prin integrarea cu procesatorii de plăți online. În continuare vă prezentăm procesul de configurare a metodei de plată prin credit card prin intermediul procesatorului mobilPay integrat direct în platforma noastră.

De la început trebuie sa vă informăm că există niște condiții obligatorii pentru a folosi mobilPay:

  1. trebuie să fiți persoană juridică sau persoană fizică autorizată,
  2. să dețineți cel puțin un serviciu online (e-commerce),
  3. să nu comercializați produse sau servicii care sunt în afara limitelor legale (jocuri de noroc, servicii pornografice, servicii legate de telefonia mobilă).

Citește întreg articolul →

5 lucruri pe care să le incluzi în colet

De multă vreme vroiam să scriu un articol de guerilla marketing despre cum pot proprietarii de magazine online să utilizeze coletul ca și canal de marketing. În urmă cu două săptămâni am citit un articol exact despre tema aceasta pe practicalecommerce.com și am scris acest articol ca o completare.

Proprietarii de magazine online au la dispoziție un canal extrem de eficient de marketing direct. Și anume coletul cu care se livrează produsele comandate.

Spre deosebire de marketingul direct prin poștă, utilizarea coletului este foarte eficientă deoarece iți țintești doar clienții care ști sigur că au cumpărat cel puțin odată de la magazinul tău online. Prima comandă poate fi exact aceasta pe care o onorezi.

Pe lângă faptul că probabilitatea de a le vinde acestor clienți existenți este de 60-70%, fața de 5-20% în cazul unui client nou, un client existent va fi dispus să cheltuie și mai mult pe o comandă. Aproape dublu față de un client nou. — Marketing Metrics. În plus, nu te costă nimic ca să iți transporți marketing-ul direct pentru că te folosești coletul care oricum ajunge la client.

Ce poți pune în colet?

Citește întreg articolul →

Schimbări fundamentale în bine la Katapulta

Săptămâna aceasta a trecut un an de zile de când am lansat oficial Katapulta.ro. A fost un an minunat, plin de experiențe valoroase, din care am învățat multe.

Celor care ați fost cu noi de ceva vreme, vă mulțumim pentru răbdare. Faptul ca ați ales Katapulta pentru a vă baza afacerea online sau doar pentru că ați dorit să vă testați o idee, înseamnă foarte mult pentru noi.

Pentru a vă răsplăti pe voi și pe viitorii noștri clienți, am decis să facem o schimbare majoră în modul în care produsul Katapulta poate fi folosit, și anume:

Serviciul de bază e-commerce este gratuit!

Asta înseamnă că:

  • nu vor mai fi acele abonamente lunare
  • zero comision din comenzile voastre
  • fără limite ca număr de produse sau spațiu pe disc

Cu alte cuvinte, produsul Katapulta este GRATIS și NELIMITAT!

Serviciul de bază va include toate funcționalitățile necesare pentru a crea un magazin online. Asta înseamnă că oricine dorește să își testeze ideea de business o poate face cu risc zero și cu cost zero!

Katapulta Apps

Adițional serviciului de bază, lansăm Katapulta Apps, care sunt funcționalități extra, de care noi credem că veți avea nevoie pe măsură ce veți crește și business-ul online se va maturiza.

Pentru început, vom avea următoarele aplicații Katapulta și ne vom ocupa ca aceasta listă să crească.

  • Discounturi – Gratuit până la 30 ianuarie 2014
  • Domeniu propriu
  • Recuperearea coșurilor abandonate (în curând)
  • Unelte SEO

Fiecare din aceste aplicații Katapulta vor fi contra cost. Vor avea o perioadă de probă și un preț individual. Prețul va fi plătit recurent lunar sau anual, în funcție de aplicație.

Pentru mai multe informații, contactați-ne pe pagina noastră de Facebook sau pe Twitter la @katapultashops.