Schimbări fundamentale în bine la Katapulta

Săptămâna aceasta a trecut un an de zile de când am lansat oficial Katapulta.ro. A fost un an minunat, plin de experiențe valoroase, din care am învățat multe.

Celor care ați fost cu noi de ceva vreme, vă mulțumim pentru răbdare. Faptul ca ați ales Katapulta pentru a vă baza afacerea online sau doar pentru că ați dorit să vă testați o idee, înseamnă foarte mult pentru noi.

Pentru a vă răsplăti pe voi și pe viitorii noștri clienți, am decis să facem o schimbare majoră în modul în care produsul Katapulta poate fi folosit, și anume:

Serviciul de bază e-commerce este gratuit!

Asta înseamnă că:

  • nu vor mai fi acele abonamente lunare
  • zero comision din comenzile voastre
  • fără limite ca număr de produse sau spațiu pe disc

Cu alte cuvinte, produsul Katapulta este GRATIS și NELIMITAT!

Serviciul de bază va include toate funcționalitățile necesare pentru a crea un magazin online. Asta înseamnă că oricine dorește să își testeze ideea de business o poate face cu risc zero și cu cost zero!

Katapulta Apps

Adițional serviciului de bază, lansăm Katapulta Apps, care sunt funcționalități extra, de care noi credem că veți avea nevoie pe măsură ce veți crește și business-ul online se va maturiza.

Pentru început, vom avea următoarele aplicații Katapulta și ne vom ocupa ca aceasta listă să crească.

  • Discounturi – Gratuit până la 30 ianuarie 2014
  • Domeniu propriu
  • Recuperearea coșurilor abandonate (în curând)
  • Unelte SEO

Fiecare din aceste aplicații Katapulta vor fi contra cost. Vor avea o perioadă de probă și un preț individual. Prețul va fi plătit recurent lunar sau anual, în funcție de aplicație.

Pentru mai multe informații, contactați-ne pe pagina noastră de Facebook sau pe Twitter la @katapultashops.

Comments (2)

Leave a Comment