Cum să dezinstalezi McAfee Security Scan Plus

Ieri mi-am actualizat versiunea la Flash şi surpriza a fost că m-am trezit şi cu un crapware pe nume McAfee Security Scan Plus la mine pe calculator. Noroc că şi-a plantat un shortcut pe desktop că altfel nu-l vedeam atât de repede.

De obicei sunt foarte atent la checkboxuri şi alte softuri care vin cu toate update-urile. Se pare că mi-a scăpat acest crapware. Nu am observat nicio referire la McAfee când am instalat update-ul. S-ar putea să fi fost şi să-mi fi scăpat. În fine, am continuat cu dezinstalarea mizeriei de la mine de pe laptop, dar lucrurile n-au mers chiar aţă.

Citește întreg articolul →

adlemonade

10 idei de promovare online. Aici si acum.

Acesta este un guest post scris de Anabela Grip de la AdLemonade.com

Vine primavara si, odata cu ghioceii, zambilele si lalelele, si business-ul tau online poate inflori. Daca ai un magazin online si nu ai reusit sa scoti maxim din el, e timpul sa incerci cateva metode testate de promovare online.

Ia-o inaintea competitorilor tai si creste-ti vizibilitatea online. Construieste increderea in relatia cu clientii tai si acestia vor cumpara bucurosi de la tine.

Cum faci asta? Uite 10 idei de aplicat acum si cu efecte imediate asupra traficului tau la site si asupra vanzarilor tale:

Citește întreg articolul →

De ce cumpără lumea online? (cu poze)

A înțelege de ce cumpără lumea este unul din cele mai importante lucruri pentru a putea să îți îmbunătățești magazinul online și business-ul în general.

Craig Le Graice (@CraigLeGraice) în articolul său Seven things customers demand online face un rezumat al unor studii recente realizate de MIT, Facebook, Google și Target despre motivele care îi determină pe consumatori să cumpere online.

Prețurile mai mici online e motivul cu cea mai mare pondere (75%). Asta nu înseamnă că dacă vinzi cel mai ieftin ai și cel mai mare succes. 81% dintre cumpărători au afirmat că au plătit mai mult pentru servicii mai de calitate.

Citește întreg articolul →