4 motive să-ţi creezi un magazin online Katapulta

De ce e mai avantajos pentru micul antreprenor să investească în platforma Katapulta comparativ cu o soluţie custom gen os-commerce sau magento?

1.   Pentru că nu trebuie să descarci şi să instalezi nimic. Hosting-ul, actualizările de software şi securitate nu sunt problema ta, ele sunt responsabilitatea noastră.
Nu pare un capăt de lume dar pentru cine a avut de-a face cu programatori sau designeri angajaţi doar pe perioada dezvoltării unui site web ştie ce probleme apar cu hosting-ul, cu gestiunea căsuţelor de email sau cu problemele de securitate software.
Sunt probleme inevitabile dar în cazul Katapulta sunt preluate exclusiv de noi ca tu să te poţi concentra pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine: personalizarea magazinului, gestiunea produselor şi a comenzilor sau activităţi de marketing şi promovare.

2.   Pentru că poţi sa începi cu costuri 0 (zero).
Crezi că a avea costuri iniţiale zero nu e important? Am scris în articolul anterior cum că perioada medie în care un magazin online ajunge la breakeven e de aproximativ 18 luni de zile. Având costuri iniţiale minime această perioadă poate fii scurtată.
Planul Starter a fost gândit în ideea că de la apariţia unui magazin online şi până la a avea parte de vânzări consistente pot trece multe luni de zile cu vânzări minime sau chiar zero. Este o caracteristică naturală mediului online prin care un site devine cunoscut după o perioadă de timp destul de îndelungată, în funcţie de cât de bine e promovat.
După ce începi să vinzi constant şi consistent poţi trece la alt plan tarifar mai avantajos.

3.   Pentru că sistemul de gestiune al magazinului este la obiect, fără briz-brizuri.
Dacă multe platforme se laudă că pun la dispoziţia utilizatorului o sută şi una de caracteristici şi posibilităţi de personalizare a magazinului asta nu înseamnă că e şi un lucru bun. Din contră, de multe ori stă in calea utilizatorului prin complexitatea auxiliară generată.
Eficienţa unei platforme de e-commerce constă în 1) capacitatea ei de a satisface majoritatea cerinţelor utilizatorului şi 2) rapiditatea cu care un utilizator novice învaţă să o folosească. Chiar dacă suntem la început de drum cu Katapulta, în fiecare zi ne străduim să îmbunătăţim platforma în cele doua direcţii.

4.   Pentru că ai parte de suport tehnic şi indicaţii gratuite din partea noastră pe toată perioada în care foloseşti Katapulta.
Când ai vreo nelămurire legată de folosirea platformei contactează-ne şi noi o să facem tot posibilul să te ajutăm.
În plus, îţi stăm la dispoziţie dacă vrei un sfat sau sugestii referitor la business-ul tău online astfel încât să eviţi din greşelile pe care alţii le-au făcut înaintea ta.