Katapulta 0.9: Actualizare rapidă a stocului, SEO şi Google Analytics

Luni, 5 noiembrie, am lansat versiunea 0.9 care vine cu trei functionalităţi noi, foarte cool pentru magazinul tău online Katapulta.

  1. Actualizare rapidă a stocului.
  2. SEO fine tuning
  3. Integrare Google Analytics

Să le luam, pe scurt, pe rând…

1. Actualizare rapidă a stocului

Una din operaţiunile des întâlnite în gestiunea unui magazin online este actualizarea stocurilor. Pe măsură ce un magazin vinde, stocurile produselor scad şi la aprovizionare, stocurile trebuie actualizate.

Katapulta are un sistem inteligent de gestiune a stocurilor despre care voi vorbi în detaliu într-un post separat. Gestiunea stocurilor e o functionalitate implementată de la prima versiune, dar din versiunea 0.9, actualizarea stocurilor se poate face foarte uşor şi direct din lista de produse.

Situaţia stocurilor este afişată direct în lista de produse şi ca să identifici uşor un produs care are o variantă cu stoc epuizat, am evidenţiat mesajul despre stocuri.

De asemenea, am adăugat o functionalitate şi pentru statisticile Katapulta şi anume, posibilitatea de a exclude traficul de la anumite IP-uri şi domenii. Această functionalitate este utilă pentru a exclude traficul generat de către tine sau echipa care îţi gestioneaza magazinul online.

Ah şi nu uita de promoţia noastră de apocalipsa mayaşă: Katapulta End of the World 2012 promotion!

Am tăiat comisioanele la planurile Gold si Platinum pentru toate magazinele care se înscriu până la 21 decembrie 2012 inclusiv! Comisioanele rămân 0% pentru magazinele online timp de 6 luni de la data înscrierii. Important e să te înscri până când se gată lumea 🙂

Succes!

Comments (1)

Comments are closed.