Katapulta v0.3: Noutăți mișto și schimbări importante.

Salut!

Vineri (4 noiembrie) am lansat versiunea 0.3. Această versiune a eliminat multe buguri, a adus lucruri noi şi am schimbat unele funcţionalităţi existente. 

Nou in versiunea 0.3: MOTOR DE CĂUTARE

Începând cu aceată versiunea, katapulta are motor de căutare complex care permite atât căutări simple cât şi complexe pentru a găsi foarte uşor ceea ce cauţi. Motorul de căutare este disponibil atât în partea de administrare cât şi in magazin. 

Katapulta_searchKalamos_search

Nou în v0.3: WYSIWYG Editor pentru Content

Descrierea produselor, conținutul paginilor și blog post-urilor se face acum folosind un editor care permite stilizarea fonturilor: bold, italic, underline, super & upper script, setarea culorilor fundalului și textului, liste, inserări de imagini & link-uri și alinieri. Și în curând va permite inserarea unui film youtube sau orice alt <embed>, inserări de imagini ale produselor existente în magazin și multe altele. 

Wysiwyg

Una dintre schimbările majore pe care le-a adus versiunea aceasta este procesul de checkout. Dacă în versiunea anterioară procesul de checkout era compus din 3 pași, acum checkout-ul Katapulta este format dintr-un singur pas. 

Pagina de checkout (adică Plasare comandă) poate fi personalizată prin CSS pentru a arăta exact ca și tema magazinului, dar și varianta implicită are un design clar și proiectată pentru a reduce numărul de comenzi abandonate în procesul de plasare comandă. 

One_page_checkout