Promoţie Katapulta.ro de sfârşitul lumii!

Ce? N-aţi auzit? E oficial. Sfârşitul lumii se amână, din nou…

Dar asta nu însemnă că nu ne putem bucura. Începând de acum, avem o promoţie Katapulta cu comision 0% (zero) pentru planurile Gold şi Platinum pentru toate magazinele care se înscriu până la data de 21 decembrie 2012 inclusiv.

Promoţia este valabilă şi pentru magazinele care fac upgrade de la planul Starter şi (de ce nu? doar suntem flexibili) pentru cei care fac downgrade de la planul Diamond.

Comisionul 0% este aplicabil pe o perioadă de 6 luni de la data creării magazinului sau de la data schimbării planului pentru magazinele existente.

Nu rata promoţia, deschide-ţi un magazin online acum că vin sărbătorile!

Veştile bune nu se opresc aici…

Săptămâna viitoare dăm drumul la o nouă versiune Katapulta. Pentru că SEO e important, versiunea 0.9 va cuprinde câteva functionalităţi SEO pe care orice platformă trebuie să le aibă. De asemenea, importantă este şi gestiunea inventarului produselor care trebuie, în primul rând, să fie, şi în al doilea rând, să fie stress free! 🙂

De abia aştept săptămână următoare să vă arăt noile functionalităţi.

Comments (1)

  1. Salut!Dacă deţii un domeniu web, poţi să-l foloseşti pentru magazinul tău online. Îl poţi configura în partea de asministrare a magazinului tău online. Noi îţi oferim un subdomeniu gratuit pentru ca magazinul tău să fie online instant. Numai bine,

Comments are closed.